De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA” in industria carnii si a produselor alternative?

De ce este necesar sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA” in industria carnii si a produselor alternative?

20.10.2022 08:46

Pentru ca noi garantam CONTROLUL BIOCONTAMINANTILOR!

 

Dinamica crescuta a deplasarii oamenilor si a produselor la nivel global a dus la aparitia unei diversitati nemaiintalnite de bacterii, mucegaiuri si virusuri.

Acestea incep sa afecteze mediul de productie si procesare al produselor din carne si a produselor alternative, deoarece metodele clasice de decontaminare utilizate devin din ce in ce mai ineficiente.

Astfel, protectia data de dezinfectia clasica efectuata cu substante chimice este limitata din foarte multe puncte de vedere:

  • ca eficienta scazuta a dezinfectiei si a controlului agentilor patogeni, deoarece creste numarul de mutatii noi rezistente la actiunea substantelor;
  • ca eficienta economica, procedura are caracter repetitiv, generator de costuri mari, necesitand permanent folosirea de materiale auxiliare ca ambalaje, manusi de protectie, materiale textile precum si manopera efectuarii dezinfectiei chimice;
  • ca nivel al consumurilor energetice, din ce in ce mai mari, element foarte important in calculul pretului de cost final.

Aceste provocari economice genereaza schimbari majore de perceptie la nivelul clientilor finali, platitorii pretului de vanzare si de consumatorii produselor din carne.

Gradul de interes din partea clientilor si notorietatea unitatilor procesatoare de produse din carne si a produselor alternative devin din ce in ce mai mult legate de asigurarea de standarde de calitate foarte inalte si de oferirea unor termene de valabilitate prelungite a produselor de consum.

Astfel, responsabilitatea producatorilor din industria carnii, ce fac eforturi constante pentru asigurarea unui mediu biosecurizat ecologic integrat, va face diferenta din ce in ce mai mult pe piata.

Biosecurizarea epidemiologica a companiilor din industria carnii si a produselor alternative are un efect benefic direct asupra reprezentantilor institutionali, a salariatilor si a clientilor.

Se creeaza premisele unei capabilitati maximizate de performanta economica a acestor companii, ce vor genera produse sigure pentru consumatori si vor genera noi oportunitati de dezvoltare a cotei de piata.

Daca pentru dezinfectia aerului, a suprafetelor generale si a echipamentelor, companiile din industria carnii au adoptat o serie de masuri sanitare, de multe ori dezinfectia produselor si a ambalajelor nu este luata in calcul.

De ce este importanta si obligatorie dezinfectia produselor si a ambalajelor?

Pentru ca produsele din carne si ambalajele pot reprezenta o importanta sursa de contaminare, transferand agentii patogeni periculosi pe suprafetele cu care intra in contact.

Cercetarea si dezvoltarea tehnologiei de dezinfectie ecologica cu lumina ultravioleta UV-C, alaturi de expertiza si experienta in domeniu a companiei BIOCOMP de peste 31 de ani, face ca astazi sa oferim un sistem si o tehnologie de ultima generatie, cu consumuri energetice neglijabile, la preturi accesibile.

Oferim garantia controlului biocontaminantilor specifici, intr-o maniera ecologica si cu o singura dotare si peste 25 de ani de utilizare!

Sistemul propus de BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA cu tehnologia luminii ultravioleta UV-C este validat si recomandat de catre organizatiile mondiale si europene din domeniul alimentar, ca metoda alternativa de asigurare a dezinfectiei in unitatilor ce ofera produse procesate din carne si produse alternative.

Compania BIOCOMP a inregistrat in premiera mondiala si ofera tuturor operatorilor din aceasta ramura industriala sistemul de „BIOSECURITATE ECOLOGICA INTEGRATA (B.E.I.) cu lumina ultravioleta UV-C”.

Acest sistem reprezinta prima abordare holistica, ce presupune blocarea biocontaminarilor si a agentilor patogeni periculosi specifici (precum: Listeria monocytogenes, Salmonella si Escherichia coli, spori de mucegai specifici, etc.), indiferent de varianta sau mutatie, de pe toate caile de contaminare posibile din aer, suprafete, echipamente, materii prime, materiale, ambalaje, mijloace de transport.

De asemenea, acest sistem asigura si tratarea directa a produselor alimentare din carne si a produselor alternative pentru cresterea timpului de proaspat cu pana la 100%.

Pentru a parcurge intregul material dedicat industriei alimentare, va invitam sa parcurgeti accesati urmatorul link:

https://www.uvmall.ro/blog/prima-editie-speciala-a-revistei-uv-magazin-dedicata-industriei-alimentare

Postat în News De:
Shop Manager

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii

Loghează-te cu email

Ați uitat parola?

Nu ai incă cont? Creare Cont

Ați uitat parola?

Introduceți-vă adresa de e-mail mai jos. Veți primi o legătură de resetare a parolei.

Creează un cont

  • Sunt de acord cu prelucrarea de către operator a datelor mele cu caracter personal privind adresa de email, nume, prenume, nr. telefon, în scop de marketing direct, respectiv pentru a primi în continuare ofertele operatorului privind serviciile și produsele puse la dispoziție. Datele dvs. sunt procesate în siguranță. Pentru detalii legate de politicile noastre și drepturile dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal accesați Politica de Confidențialitate. Temeiul prelucrării datelor este consimțământul iar durata prelucrării este întreaga perioadă a existenței acestuia. Consimțământul va putea fi retras prin accesarea link-ului de Dezabonare prezent în newsletter sau prin debifarea căsuței site Newsletter, prezente în contul de utilizator care va avea ca și consecință încetarea prelucrării.

    [Afișare]

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în vederea plasării comenzii și creării opționale a contului, dacă s-a selectat opțiunea. Temeiul prelucrării îl reprezintă obligația contractuală, în scopul livrării produselor comandate, durata prelucrării fiind perioada termenului de prescripție de 3 ani de la plasarea comenzii. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs, vă informăm că nu vom putea livra produsele comandate. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată sunt garantate prin Politica de Confidențialitate.

[Afișare]

Ești deja utilizator?